Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

torstai 21. marraskuuta 2013

Vääntöä metallin kanssa

Iltaa kaikki vanhat ja uudet lukijat! Ihanaa,kun uusia on tullut niin monta! Tervetuloa :) Arpajaispäiväkin senkun lähestyy, jänskittää jo... Jos joku on missannut arvonnan,vielä ehtii osallistua tästä .

Minä olen täällä vääntänyt metallin kanssa. En siis metallia,vaan sen kanssa :D Tai itteni kanssa tässä kai olen lähinnä vääntänyt, kun en osaa päättää :P Löysin jonkun aikaa sitten kirpulta ihanan telineen, joka lienee kukkateline. Silloin innokkaana ajattelin, että minäpä teen siitä jotain ihan muuta...Mutta kun ei se taida oikein muuksi vääntyä, kuin juuri kukkatelineeksi :/ 

Ensin kokeilin yöpöydäksi. Iso ei. Sitten visioin sitä ruokapöydän päätyyn, tähän tapaan: 

Ajattelin, että mätsäisi mukavasti tuon yhden sohvaostoksen kanssa, joka pöydällä pilkottaa. Mutta siis ei. Kai? Jotenkin ihan liian matala. Onko toi niinku joku kääpiöiden sivupöytä olevinaan?!  Pakko se oli sitten alistua:Ja onhan se jotenkin omimmillaan noin kukkien kanssa ulkona. Ostaessani tuon (huimalla 8 euron hinnalla!) väritys näytti muuten tältä:

Luonnossa oli vielä sellanen äklö-kellertävä. Harmaalla sitten vetelin nuo tasot.
Onhan se aika soma nyt :)No sitten sen toisen metallisen kanssa vääntäminen alkoi! Sairiksella ollessani tuli tosiaan vähän sohvashoppailtua...Vaarallista touhua :D Ja kruunumaniahan mua on vaivannut jo pitkään, joten ymmärrettävää oli, että kun tämän löysin, oli ihan pakko se ostaa!! Mutta että minne tämän sitten asettelisi?! Ja laittaako jotain tuonne sisään vaiko eikö?! Mutta sitten kekkasin! Kulmakaapin tasolla oli jo pitkän aikaa olleet samat somistukset, joten vaihtelu oli tervetullut.

Kokeilin kierrätyksestä löytämääni, hopeista madonnapatsasta tuonne sisään ja hmm..ei hullumpi! Vaikka jotenkin vähän säälittää;ihan kuin olisin laittanut sen häkkiin... 

Tässä on muuten hyvä esimerkki, mitä kaikkea ihanuuksia voi hankkia kirppareilta, kierrätyksestä jne. puoli-ilmaiseksi! Tuo kruunu nyt oli vähän kalliimpi. Tai noh, 20 euroa postituskuluineen..ei paha. Käytettynä sen siis ostin. Pitsiliina 60 senttiä, madonna 50 senttiä ja tarjotin "saa ottaa-korista" kirpparilta! Ja sitten joku vielä kysyy miten sitä aina viittii ravata kaikenmaailman kirppareilla ?!?


Nyt on tehty rauha metallin kanssa,ainakin toistaiseksi ;) Mutta jos joku teistä äkkää jonkun kivan idean tuolle kukkahyllylle, vinkatkaa ihmeessä!! 

Kohta päästään taas viikonlopun viettoon, jipii! Tuliskohan sitä lunta...? 


6 kommenttia:

 1. vitsi..mie kanssa tuollasta kruunua etiskell ja ei oo vielä missään vastaan kävelly. on se vaan kaunis..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös olekin <3 ! Jos et vielä kuulu erilaisiin FB-sisustusryhmiin,suosittelen liittymistä! Niistä löytää vaarallisen paljon kaikkea ihanaa ;)

   Poista
 2. Hienoja löytöjä olet tehnyt kirpparilta;) Ja sitten kun sinulla on ideoita niiden tuunaamiseen;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No välillä välähtää,muttei aina :/ Itse asiassa ainoa,joka kädessäni pysyy hyvin,on maalisuti :D Hienommat tuunaukset on pakko jättää toisille :P

   Poista
 3. Voi ku kaunis kruunu! Ihana tuollaisenaankin, ei välttämättä kaipaa mitään seurakseen :)

  VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!