Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Niitä kirpparilöytöjä

Ihanaa huomata kuinka paljon täällä käy lukijoita joka päivä! Kiitos kaunis kiinnostuksestanne :) Superihanaa tietty olisi saada teistä ihan "virallisia lukijoita"... Ai mitä tässä vihjailen :D  ;)

Tässä taas vähän kuvia sen kesäloman kirpparikoluamispäivän löydöksistä. Mä vaan niin tykkään kun löytää kaiken maailman ihanuuksia ihan naurettavan halvalla! Tulee melkein sellanen olo,että on voittanut lotossa :D ! Hullulla on halvat huvit...  Turhat höpinät siis sikseen,tässä kuvia :)

Tässä Madonna-patsaassa oli jotain tosi kaunista  ja herkkää. Ja hintaa kokonainen euro!


Kahvinihan juon aina mukista, mutta eihän tällaisia pieniä,siroja kahvikuppeja voi vastustaa! Eihän niistä juoda tarvitse :) Kolme kuppia tasseineen 3 euroa,ei paha. 



Samasta pöydästä, josta löysin pinon niitä beigejä pitsiliinoja, löytyi myös tämä pitsi-kaunokainen. Taitaa oikeasti olla kaitaliina, mutta näyttää niin somalta tuossa nojatuolin käsinojalla. Kyllähän sillä vaikka hartioita voi lämmittää, jos ei ihan peitoksi riitä :D Nyt ei kyllä onneksi tarvitse vielä mitään lämmikettä! 



Ja hintaa tällä oli kaksi euroa... 

Tässä vielä lopuksi kuva seuraavasta projektista. Tällainen vanha matkalaukku on myös ollut sillä pakko saada-listalla jo pidempään,mutta ihan hulluja hintoja näistä pyytävät!! Tästäkin jouduin pulittamaan kaksikymppiä, mikä on mielestäni aika paljon kuntoon nähden. Mutta tuossa se nyt odottaa käsittelyyn pääsyä. Osaisitteko yhtään arvata mitä sille teen :P Juu ette varmaan, hah haa :)  Toivottavasti tulee kaunis :) 


Ihana,lämmin ja aurinkoinen viikonloppu alkaa päättymään :/ Mutta eiköhän näitä vielä riitä! Mukavaa alkavaa viikkoa teille! 


12 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos :) Eihän noista edes raaskisi juoda mitään :D

      Poista
  2. Itsellä on myös vanha matkalaukku, joka on alkuperäiskuosissaan. En ole uskaltanut maalata sitä valkoiseksi vaikka on mieli tehnytkin.....mutta sidä taidat sutia omasi, joten jään odottelemaan lopputulosta:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mäpä sitten näytän miten mun maalailut onnistuivat! Eli ihan oikein arvasit :D Pähkäilen vaan tartteekohan tartuntamaalia ollenkaan,vai riittääkö pari kerrosta tavallaista.. Samapa kai tuo?

      Poista
  3. Tanni ilmoittautuu uudeksi lukijaksi. Sattumalta eksyin tänne ja täällähän on kaikkea ihanaa! Mä oon kans sellanen kirppis-höperö ja tuunailija. Ihania löytöjä olet tehnyt ja tuo matkalaukku - wau, jään odottelemaan sen "uudistumista".. Ihanaa viikkoa sinullekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa!! Tervetuloa Tanni :) ja kiva kun ihan kirjauduit lukijaksi! Mukavaa jakaa näitä kirpparilöytöjä ja tuunailuja muiden höperöiden kanssa :)

      Poista
  4. Ihania löytöjä! Minullakin on muutama matkalaukku, valkoiseksi olen niitä suunnitellut mutta aina joku muu tuunaus projekti on mennyt edelle... no joskus viellä :)
    Pitsi liinat on vaan niin "ei voi vastustaa" ja ruusukupit pitää olla ilman muuta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Ai sinulla on muutama matkalaukku?!? WOw! En kyllä oikein edes tiedä minne tuon sitten laitan,kun on valmis...Kun puuttuu sellainen ihana,vanha liinavaatekaappi,jonka päälle sen nostaisi ;)

      Poista
    2. 4 mulla vaan, on niin kalliita joka paikassa :( Ja yksi huisin kallis faneerinen... Pitääpä muistaa napata kuvan tynkää vaikka en ookkaan saannut maalattua. Mulla net on ihan pinona ja säilytän niissä mm. joulukorsteita. Kaapin päälle minäkin hipunnut tai joku hylly vaikka oven päälle tai kapian eteisen päätyyn tai...

      Poista
    3. Mutta neljä! Oih ja voih :) !

      Poista
  5. Ihanuus mitkä kupposet!! Luulin käyneeni kommentoimassa, mutta taisi muisti tehdä saikkulaiselle tepposet.... jokatapauksessa, voisin kuvitella hienot rouvat kahvistelemaan kesäisenä päivänä ulos, nämä pienet kupposet sievästi neniensä edessä. ;) ;)

    Täällä ollaan ihan out noista laukuista, ne ei toistaiseksi ole vielä kolahtaneet tähän tyttöön, mutta koskaan ei pidä ajatella ei koskaan. ;) Innolla odotan miltä se näyttää maalattuna.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo kupposet ois kyllä niin sopivat juuri tuollaiseen käyttöön :) !
      Mä olen noista laukuista tykännyt jo pitkään,mutta nyt kun mulla tuo sitten on,en ihan tiedäkään mitä sillä teen :D Nähtäväksi jää :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!