Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

perjantai 1. marraskuuta 2013

Oma koti lehden sivuilla

No nyt koitti se jännä päivä; Kauniit Kodit-lehti ilmestyi! On jotenkin ihan käsittämätöntä katsoa kuvia omasta kodista lehden sivuilta! Joten pakkohan sitä on vähän hehkutella, ymmärrätte varmaan :) On ollut aika hymyileväinen tämä tyttö tänään,eikä polvikipukaan ole kummemmin hymyä vähentänyt. Lehden toimituksesta lähettivät minulle muutaman lehdessä julkaistun kuvan, jotka tässä kanssanne innoissani jaan. Lehdestä löytyy toki paljon enemmänkin kuvia, vaikka kuvaaja harmittelikin  kun ei kaikkea kivaa vaan kertakaikkiaan saa mahtumaan. Mutta voi tuota kuvien huippulaatua!! Pitäiskö mun sittenkin alkaa miettimään sitä kunnon kameraan investointia...


Kuvat Risto Ala-Peijari / Kauniit Kodit

http://www.kauniitkodit.fi/



Rouvakin oli päässyt kuvaan...



Tykästyivät kovasti keittiön karamellimaisuuteen. Noh,onhan siellä yhtä ja toista kuppia ja kippoa :D
Greengatet ovatkin melkein kaikki tuossa jouluisessa kahvipöydässä.




Prinsessakatos sai pisteet :) Ja mikäs tuon alle iltaisin onkaan pujahtaa; voi ainankin öisin leikkiä prinsessaa :D 





Tältä näyttää siis kansi,että löydätte helpommin lehtihyllystä :) ;)  Lehdessä on paljon muitakin kauniita koteja, enimmäkseen ammattilaisten suunnitelemia, ja muutenkin kivoja ideoita jouluaikaan.



Tällaisissa jännittävissä tunnelmissa tämä postaus :) Viikonlopun aikana postausta tulossa pikkutuunauksista ja ihanaisista kirpparilöydöistä. Juu...u, oli pakko kävästä kierrätyskeskuksessa ihan pikapikaa... 

Ihanaa viikonloppua toivotellen,
Nanette

10 kommenttia:

  1. Onnea, Onnea - aivan Ihanaa.. höh, ja tää ummikko oli tänään kaupassa ja lehtihyllyllä kun aattelin, että ostan itselleni viikonlopuksi jonkun luettavan, mutta en mä mitään ostanut kun en tajunnut, että juuri tuo on SE lehti..huomenna kipasen ärrälle - toivottavasti on auki - eiku siwa onkin vielä 23 - joo, heippa tää lähtee kirmailemaan.. ai, juu näyttää nuokin kuvat niin ihanilta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Tanni-ihanainen! Kiitos!!! Sait hymyn leviämään vielä leveämmäksi <3 !

      Poista
  2. Voi ihanuus ja ylpeydenpuuhkutus!! ♡

    PITÄÄ HAKEA TÄMÄ LEHTI!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiva kun jaat tätä iloa mun kanssa :) Hyviä lukuhetkiä :)

      Poista
  3. Pitääkin mennä lehden hakuun:))

    VastaaPoista
  4. Kotisi oli ehdottomasti lehden kaunein. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi pakahdus ja iso kiitos sinulle, kuka lie oletkin <3 :)

      Poista
  5. Uusimmassa postauksessa mainitsit lehtikuvaukset ja kovasti rupes kiinnostaa millaset ne on ollu! :D Onnea siitä, että ihana kotisi on päässyt lehtien sivulle! <3 Kyseinen lehti on mulle ihan uus tuttavuus, täytyypä katella josko löytyisi seuraavalla kauppareissulla nii pääsis tutustumaan tarkemmin tähän sinunkin juttuusi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olihan tuo tosiaan sellainen once in a lifetime-kokemus :)
      Lehti on semmosen pienemmän kustantamon,siksi ei ehkä niin tuttu. Enimmäkseen siinä on ammattilaisten suunnittelemia koteja ja välillä blogikotejakin. Marraskuun numeroa ei enää varmaan löydy,ellei sitten kirpparilla tms.tulisi vastaan.

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!