Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

torstai 14. helmikuuta 2013

Enkeleitä

Olen aina ollut vähän kahden vaiheilla kaiken maailman enkelipatsaiden-tai koristeiden kanssa. Jotenkin kyllä ovat ihania (ja usein myös valkoisia ;) ),mutta joku niissä on ehkä vähän tökkinyt. Tai tuleeko niistä vähän jouluinen fiilis aina? Joulusta kyllä tykkään,mutta en läpi vuoden :D Noh,näissä enkeleissä oli nyt sitten jotain,joka kolahti. Ehkä juuri se,että itse patsaskin on saanut jo kolhuja,eikä ole sellainen liian "nätti"...? Ja juu,ehkä se hintakin sitten avitti;alennuksen jälkeen maksoin vähän yli kolme euroa :) (Ja on vieläpä Amanda B:n tuote)Ja tässä sitten maailman pienin yöpöytä :D Niin vain oli soma tuo pikku-tarjotin,että pakko sen oli muuttaa meille! Vielä vähän paikkaansa etsii, mutta tuntuu viihtyvän tuon oven kainalossa :) Ja tuo eteisestä tähtimaton alta siirretty pitsimatto sopii mielestäni oikein mukavasti makuuhuoneen tunnelmaan. Ja pysyy paremmin puhtaanakin!
Tällaisissa tunnelmissa kohti viikon viimeistä arkipäivää.Kylläpä onkin taas viikonloppu tervetullut! Hyvää viikonloppua toivon teille kaikille ja kunpa näkyisi sitä aurinkoakin vähän...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!