Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

torstai 21. helmikuuta 2013

Pieniä ilon aiheita

Ehdin taas pitkästä aikaa poikkeamaan Kierrätyskeskuksessa. Pieniä,somia koristuksia toin kotiin tällä kertaa. Pieniä, mutta hymyn huulille nostattavia :) Rahaakin meni kokonaiset 4,40 euroa!

Ovathan nämä maatuskat ehkä vähän kitchit,mutta joku näissä vaan niin ihastutti! Eivätkä tavallaan ole ollenkaan maalaisromanttisetkaan,mutta... Noh,ihastumaan menin!


Nämä kehykset taas olivat mielestäni niin kauniit muodoltaan ja ihanan pikkuruiset, että sormet oikein syyhyävät päästä valitsemaan niihin jotkut kauniit kuvat!Sain juuri äidiltäni kasan vanhoja mustavalkoisia kuvia suvustani,joten niistä taitaa löytyä juuri sopivat. Pieni ihmetys vaan on minne nämä sitten sijoitan... :D


Mutta noille helmille löydän varmasti paikan! Nyt ne pääsivät ikkunaa koristamaan.


Tämä ihqromanttinen koruteline taas löytyi jo jonkin aikaa sitten. Taas Sokokselta ja 70% alennuksella! Harmi vaan,kun en oikein riippuvia korvakoruja käytä;noihin pikku-silmukoihin kun olisi niin mukava ripustella kauniita korviksia...On se vaan jännä,miten pienetkin asiat voivat saada niin iloisena hykertelemään! Ja erityisen hykerryksen koen,jos teen löytöjä pienellä rahalla. Näihinkin kaikkiin meni alle kymppi ja se on minusta nykypäivänä aikamoinen ihme! 

Ihanaa,taas se on kohta viikonloppu! Tulkoon siitä rentouttava ja nautittava. Niin ja toivottavasti aurinkoinen :) 
5 kommenttia:

 1. Ihanat nuo maatuskat..ja muutkin löydöt :)

  VastaaPoista
 2. Hurjan suloiset maatuskat, ihanan väriset!

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla,että muutkin tykkäävät maatuskoista! Arvatkaapa vaan leikkikö tyttö niillä tänään ihan innoissaan :)

  VastaaPoista
 4. Noilla maatuskoillasi on kyllä ihan omanlaisensa suloinen ilme ja hempeä väritys. Itselläni on muutamatkin maatuska-sarjat, aikanaan Neuvostoliitosta hankittuja, mutta ei ne ole läheskään noin suloisia!

  Toi koruteline on kyllä niin ihanan tyttömäinen että! :)

  Terkuin,

  Anne N.

  VastaaPoista
 5. Ehkä noiden maatuskoiden lempeä katse olikin se,joka koukutti, Anne :) Itsekin olen törmännyt enimmäkseen sellaisiin aika räikeän värisiin versioihin,joista en niinkään välitä... Mutta nämä tuntuivat heti jotenkin omilta.
  ps.Kiva kun kävit taas vierailulla :)

  VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!