Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Uusia "kavereita"

Ehkä lähestyvä Ystävänpäivä saa ajattelemaan hassuja,mutta tänään mulla oli selvästi jonkinlainen kavereiden hankintapäivä :D No mutta katsokaa nyt näitä kuvia;eikös vanhat jo olemassa olevat esineet suorastaan huutaneet näiden seuraa?? (Juu juu,naurattaa itseänikin :D )

Nämä kahvi-ja sokeripurkit asustivat täällä jo aiemmin ja oli siis kertakaikkisen pakko tuoda niille seuraksi tämä ihanainen kannu ja tuo suolasirotin.



Ja entäs tämä minilävikkö sitten? On niin soma tuon vanhan valkoisen kanssa. Ja sitä paitsi tällekin on oikeasti  tarvetta; kyllähän tällä voi kätevämmin huuhdella fetasta suolaveden pois tai kesällä annoksen ihania marjoja :)




Ja sitten tämä tyhjänä ammottanut kannu! Kyllähän sillä onneksi on ollut seurana tuo samanhenkinen taulu,mutta kyllä nämä tulppaanit vaan täydensivät kokonaisuuden, eikös :) ?



Pidätte mua varmaan hippasen tärähtäneenä,mutta välillä näitä mieliteko-ostoksia pitää vähän itselleenkin selitellä... :D Iloa ja hyvää mieltä nämä ainakin tuottavat ja eikös se ole tärkeintä. Mukavaa viikon jatkoa taas toivottelen teille <3

6 kommenttia:

 1. Kauniita astioita ja aivan ihana tuo ruusu taulu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja :) Taulun ostin jo kesällä Askosta,eikä ollut edes pahanhintainen ;)

   Poista
 2. Ihania nuo astiat!! Oikein romanttiset. Olivatko kirppislöytö, vai saiko noita ihan uusina? :P *kuolaa*

  Tämä tyttö rakastaa tulppaaneja!! Mulle se on vähän niin kuin ensimmäinen kevään merkki, kun markettitulppaanit tulee myyntiin. ♡

  terkuin älskar

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Astiat on ihan uusia,KodinYkkösestä. Koko satsi 12 euroa!!! Mäkin rakastan tulppaaneja ja ihan samasta syystä:selkeä merkki keväästä! Kyllä se sieltä tulee :)

   Poista
 3. Siis jotenkin kommenttini eivät näy vaikka jo toissailtana kommentoin!

  Harmi kun lähellä ei ole kodin ykköstä! Kävisin varmaan moiset ihanuudet etsimässä itselleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo 7.2. kirjoittamasi kommentti ainakin minulle näkyy,vai tarkoititkohan joitain muita...? Meinasin tarjoutua hankkimaan sinulle nuo astiat (jos Kodin1:ssä päin liikun),mutta postituskulut taitaisivat nostaa hinnan aika ylös :/ Varsinkin kun kannattaisi varmaan ottaa särkyneen tavaran "suoja"..

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!