Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 4. helmikuuta 2013

Prinsessan peili Vol.2

Pitihän tämä arvata;ei mun silmäni kestäneet sen pikkuneidin huoneen peilin värejä. Siis vaikka toisaalta kaunis olikin,mutta ei vaan istunut tytön huoneeseen. Eikun maalipurkit ja pensselit taas esiin siis! Sekoitin siihen pulpetista jääneeseen vaaleanpunaiseen maaliin aimo lorauksen valkoista ja nyt peili on suloisen haalean vaaleanpunainen :) Itse asiassa niin haalea,että en tiedä näkeekö sitä edes näistä kuvista kunnolla,vai näyttääkö enemmänkin valkoiselta... Mutta kyllä se nyt vaan näyttää enemmän "omalta"! Ne kukatkin kyllä kiehtoisi jotenkin vielä viritellä,mutta nähtäväksi jää. Tässä siis muutama otos uudesta ilmeestä :Aika huonosti näkyy tosiaan tuo värisävy :/ Mutta se on kyllä soma ja tuollaisena sopii vaikka johonkin toiseenkin huoneeseen,jos tarve tulee :) 

Ihanaa, uusia jäseniä!! Olette sydämellisesti tervetulleita Marja ja mimmi <3!

Mukavaa alkavaa viikkoa taas teille kaikille! Pieni paniikki meinasi tässä jo iskeä,kun ei meinannut netti toimia lainkaan!! Miten niin olen vähän riippuvainen tästä bloggauksesta :D

2 kommenttia:

  1. Nyt se on perfect! Mää arvasin, et jäät bloggaukseen koukkuun! Niin mäkin jäin! Aluksi oli pakko kirjoitella joka päivä, nyt on tahti vähän hiipunut, mut yhä aiheuttaa ahdistusta, jos ei jotain tuotosta saa näytille ihan het paikalla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep Noora,näin se juuri on! Tähän jää ihan koukkuun :) Joka päivä vaan ei ehdi postata ja eihän sitä tavaraakaan voi ihan joka päivälle riittää :D Mutta aina kun vaan jotain on --> heti tänne!

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!