Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Takinkääntöä

Tuo otsikko nyt vähän johtaa harhaan,mutta kohta selkenee syy ;) Eli jostain syystä olen aina ollut vähän sellaisia perinteisiä räsymattoja vastaan. Tiedättehän,raidallisia,joissa on niitä lankahapsuja päissä. Noh,näin vaan takkini käänsin! Tämä iloinen matto löytyi tänään kirpparilta huimaan 6 euron hintaan. Joku tässä pisti kumoamaan aikaisemmat käsitykseni räsymatoista.Ehkä karamellimaisuus? Ja siis kyllähän tämä aika kiva on keittiön keväisten vaaleanpunaisten somistusten kanssa :)
Ja lisää kääntöä: päätin kirkastaa vähän makuuhuoneen ilmettä kääntämällä päiväpeiton toistepäin. Ja kylläpäs se onkin aika kiva,vai mitäs tuumitte?

Kuva ilman salamaa


Ja salamalla
Nyt näyttää sänkykin mukavan muhkealta;raaskin pitkän pohdinnan jälkeen ostaa uuden täkin ja kylläpä se kannattikin! Vanha oli jo ihan lituskainen :/ Tässä on höyhen-ja untuvatäyte ja Ikeasta kun sen hankin,hinta ei ollutkaan yhtään pelottava! 

Tällaisissa kääntöpuuhissa siis tämä viikonloppua :) Muutenkin oli mukavaa:aurinko paistoi (!!!),olimme tytön kanssa talvimarkkinoilla,pulkkamäessä,luistelemassa ja siellä kirppiksellä. Kiitos Marille vinkistä,olipa iso kirppis! Täytynee mennä uudemmankin kerran :) 

Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille <3

5 kommenttia:

 1. Oikein ihana matto!

  Meillä ei muita olekaan, tykkään niistä kovasti, etenkin kun ovat alusta asti isäni äidin tekemiä. Pari ostettuakin löytyy, mutta eron huomaa.

  VastaaPoista
 2. Hei ihanaa! VIIMEIN toimii kommentit, yritin jo eilen lähettää kommenttia ja ei onnistunut.

  Päiväpeite on nätti valkoisena, se tuo heti avaruutta ja kevättä lisää. :)

  VastaaPoista
 3. Ja onpas mukavaa taas saada kommentteja! Miksihän ei ole onnistunut..? Tiedä näistä tietoteknisistä jutuista sitten :/

  VastaaPoista
 4. Heippa,
  Aivan ihana matto - minäkin alkanut tykkäämään räsymatoista ja matto kerrallaan niitä on alkanut kummasti kotiin tulemaan :-)

  Ihana huomata myös se kuinka pienillä muutoksilla saa uutta ilmettä kotiin - nyt tuo sänkysikin suorastaan kutsuu ottamaan päikkäreitä. Sängyn reunalle sopisi hyvin joku väreihin sopiva torkkupeitto - sillai kivasti kolmiona ja vinosti toisella laidalla..... :-)

  t.iitu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iitu kommenteista :) Sama ajatus on käynyt mielessäni tuon sängyn suhteen...Täytyy vaan odotella,että sopiva torkkupeitto tulee vastaan :)

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!