Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

perjantai 22. helmikuuta 2013

Kaappien kätköistä aarteita muille?

Ehkä tuokin kuuluu kevääseen;pakko tyhjentää kaappeja,että kevät mahtuu sisään :D Huomasin tässä vaan yksi päivä,että minulla on kaapeissa kaikennäköistä,joilla ei minulle ole vaan käyttöä,vaikka kuinka ihania ovatkin. Mutta kenties jollakulla muulla olisi? Ajattelinkin siis tällä tavalla alustavasti vähän kuulostella kiinnostaisiko teitä nähdä mitä olisin laittamassa myyntiin..? Siis ennen kun laitan HuutoNettiin tai muualle,tarjoaisin teille mahdollisuudet "shoppailuun" ihanaiset lukijani :) Tarjolle tulisi näillä näkymin kankaita,verhoja,tauluja,koriste-esineitä ja olisi kyllä hirveesti kenkiäkin. Ne ei kyllä ehkä sovi blogin teemaan,mutta josko teistä löytyisi jokunen toinenkin kenkäfriikki kokoa 37?

 Esimerkiksi ne keskimmäiset verhot otsikon "Verhojen viemää" alla olen laittamassa myyntiin. Olivat ikkunassa muutaman päivän,eli käytännöllisesti katsoen aivan uudet. Tykkään niistä kyllä kovasti,mutta omaan ikkunaani ne eivät vaan istu sen epäsymmetrisen ikkunalaudan takia :(

Kommentoikaa siis vaikka "juu" jos mielenkiinto yhtään heräsi. Voin sitten vähitellen (kun aikaa löydän) alkaa kaivelemaan kaappien kätköjä ja laittamaan tänne kuvia näytille. Ja vinkatkaapa myös jos ne kengätkin sattuisivat kiinnostamaan ;) En sitten turhaan niitä tänne tunge :D

Mutta nyt tuli niiiin paljon höpinää,että josko silmien lepuutukseksi jokunen tunnelmakuva :) Pistänkin nyt ihan normaalista poikkeavaa kuvaa,muistoja loppukesästä. Näistäkin voi mukavasti ammentaa aurinkoa :) 



Ai että kuinka paljon odotankaan kesää... 






2 kommenttia:

  1. Juu kyllä kiinnostaa, t:Marianna uusi lukijasi

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla Marianna! Ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi :) Vielä ei ole mitään yleisöryntäystä tapahtunut asian suhteen :D ,mutta enköhän jossain vaiheessa tänne jotain tarjolle laita ;)

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!