Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Keittiötä ja kikkailua

Ajattelin laittaa tänne pari kuvaa keittiöstä,lähinnä pienistä yksityiskohdista,joihin olen jotenkin tykästynyt. Entinen asukas oli sopivasti laittanut valmiiksi pieniä koukkuja ja jotainhan niihin piti ripustaa :) 

Oven päälle jäi muutama ruuvin jättämä reikä pois otetun lääkekaapin jälkeen, joten milläpä ne peittämään? No tällä kauniilla peltitaululla :)


Maalauspuuhien lisäksi (niistä kuvia myöhemmin) olen tänään keskittynyt pikku-piperryksiin. Kruunusabluunaa töpöttelin pariin tuoliin ja ompelukoneen kupuun virittelin jotain piristystä, ennen kuin keksin sen sopivan tekstin tuohon.





Mukavaa sunnuntai-iltaa toivottelen teille! Nyt ajattelin ryhtyä nettiä kahlaamaan ja ideoita napsimaan :) 

6 kommenttia:

  1. Kauniita yksityiskohtia! Keittiö onkin sellainen paikka, josta oikeasti haluaa kauniin ja toimivan! Yksinkertaisesti se alkaa tympiä, jos siellä ei ole mitään silmää miellyttävää, etenkin kun siellä vietetään aika paljon aikaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 Minä en tosiaan ole mikään kokki-kolmonen,mutta kyllä tuolla keittiössä sen verran silti hääräilee,että on kiva kun ympärillä on kauniita asioita. Nyt on pohdinnassa jonkinlainen kiva reseptitarra seinälle vielä...Ja ihan hirveä hinku olisi Greengaten astioihin! Pitänee alkaa säästämään...

      Poista
  2. Säästäminen ja sisustaminen... ah, niin ihanat vastakohdat! ;) Mulla on haaveena saada täysi sarja VitLilja PerfectHomelta. Nyt meillä on muumimukit, teemaa ja jotain markettilautasta. Ja sellanen vanhahko kakkulapio olis kans ihana löytö, tai sitte ihan uus oikein pelkistetty malli.... ja vitsi! Hopeat tarjoilulautaset... hmm!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi,kaunis oli tuo astiasto! Mäkin himoitsen myös yhtä toista,mutten muista just nyt nimeä. Mutta hinta on varmaan 20 euroa per astia :( Että saapi nähdä raaskiiko sitä ikinä...Hmm,pidänpä silmät auki kakkulapion suhteen,kun tuolla kiertelen ;)

      Poista
  3. Se on aika moderni toisaalta, mutta siinä on sitä jotain <3 Mulla on samaa sarjaa tarjoiluastioita, mutta kahviastiasto olisi kyllä tarpeen. Myös paratiisi-sarja olisi ihana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä modernikin voi olla kaunista :) Paratiisi-sarja on mulle jotenkin liian levoton,mutta sehän on vaan maku/mieltymysasia ;)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!