Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

lauantai 30. maaliskuuta 2013

Faceliftausta

Tai mikskä tätä nyt sitten sanoisikaan :D Oli vaan jotenkin pidemmän aikaa risonut kylppärin yksi seinä. Jotenkin se oli niin tyhjä ja ankea,enkä millään keksinyt miten sitä piristäisin. Siivouskaapissa taas nökötti mielestäni melko kaamea lääkekaappi,josta olin jo melkein hankkiutumassa eroon. Hmm...siitä se ajatus sitten lähti! Tässä ensin se ankea seinänäkymä ja kauhistuskaappi:


Ja tässä sitten virittelyn lopputulos:Nyt pääsivät ne pitsiteipitkin käyttöön;liimailin niitä noihin hyllyjen reunoihin.Tässä yksi lähikuva:


Ainakin omaa silmää miellyttää enemmän tämä nykyinen näkymä :)

Makuuhuonettakin vähän virittelin uuteen uskoon ja ihan kivalta tuntuu tämä vaihdos.


Tällaisia tunnelmia tällä kertaa! Päivällä käytiin tytön kanssa katsomassa ihan oikeita pääsiäistipuja. Olivat kyllä niin supersuloisia,että olisi mieli tehnyt ottaa yksi kotiin mukaan :D Mukavaa pääsiäisajan jatkoa teille kaikille!

8 kommenttia:

 1. Wautsi! Tosi hyvä idea jättää kaappi tollai auki nurkkaan! Kaikki ihanat purtilot saa sieltä näkyä!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Noora :) Välillä välähtää,onneksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hieno välähdys!
   t. Vappu

   Poista
  2. Kiitos Vappu! Ja wow,nyt onnistuit kommentin jättämisessä :) Mukavaa!

   Poista
 3. Upea idea!!

  Sulla on valtavan suuri makuuhuone! Tosi ihanasti laitettu! Herää mielenkiinto, että mikä puinen juttu näkyy ihan vähän tuossa kuvan oikeassa laidassa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos älskar :) En mä kyllä tiedä onko tuo makkari ihan noin iso..ehkä kuva jotenkin vääristää. Siis se oikeassa laidassa näkyvä mööpeli on nyt se kannesta aukeava pöytä,joka ensin oli tummanruskea ;) Mulla on sille ihana suunnitelma,jota se odottelee nyt makkarissa :) Siitä piakkoin varmaan enemmän.

   Poista
 4. Kaapista tuli kiva ja makuuhuone on hieno! P.S. Blogissani on sulle tunnustus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulle,että tykkäät :) Ja iso iso kiitos Mervi tunnustuksesta! Olen todella otettu !!! <3

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!