Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Virityksiä

Uskalsin vihdoin käydä sabluunan kanssa pulpetin kimppuun. Tuoreen maalin kera jälki oli huomattavasti parempaa,kuin esim.radion tuunauksessa,kun maalit olivat jo ilmeisesti menneet huonoiksi. Ihan kiva tästä mielestäni tuli,joten nyt uskallan laajentaa kokeilujani :)Tämä verho on ollut kaapissa odottamassa oikean paikan löytymistä ja hups,tuossa sunnuntai-iltana  kekkasin sille vihdoin paikan! Jotenkin on aina häirinnyt keittiön mitkä-lie-kuumavesiputket ja nyt sain ne vihdoin vähän piiloon :) Ei ihan kyllä pääse oikeuksiinsa verhon kaunis kuva ja tekstit,mutta kyllä ne sieltä ihan mukavasti pilkistää. Vielä kun jaksaisi silittää sen...Tosin nyt kun katson ikkunan toisella puolella "alastomana ammottavaa" tuuletusikkunaa,tulee mieleen,että pitäisikö senkin suojaksi jotain kekata... Mutta tällaista verhoa minulla on vain yksi :( Hmm...pitääpä tuumailla ja josko teiltä tulisi jotain kivoja ideoita :) ! Mitäs jos sen maalaisi vanhan roosan väriseksi...? Ikkuna kokonaisuudessaan näkyy aiemmissa postauksissa, keittiö-tunnisteen alla ;) 

Huomenna taidan jatkaa sabluunakokeiluja, jos selviän töistä kotiin ihmisten aikaan. Postailen sitten niistä kokeiluista,ellei ihan pieleen mene :P
Mukavaa viikon jatkoa :)


4 kommenttia:

 1. Piti oikein käydä kurkkaamassa kuva tuuletusikkunastasi, kun kuulosti niin oudolta tuo suunnitelmasi "maalata tuuletusikkuna" (Öööö...?). Mutta sehän onkin siis tuollainen umpinainen luukkumallinen systeemi!

  Mutta tosiaan: hyvä idea maalata se! Tai sitten sablunoida (onkohan tuo edes virallinen sana...?) siihen joku kuvio?

  Tai miten olisi joku motto/elämänviisaus-teksti?

  Hei, nyt mä sen keksin: tekstaa joku tyttäresi hellyttävä lausahdus tai kysymys siihen ikkunaluukkuun!!! Niin tulisit aina hyvälle tuulelle, kun katseesi osuu siihen :)

  Kivaa -ja luovaa!- viikon jatkoa sinulle :)

  Anne N.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas Anne ihanista kommenteista ja loistavasta ideasta!! Joku tytön legendaarinen sutkautushan voisi olla aivan ihana! Koska tässä juuri katselin,että jos maalaisi sen ikkunan,pitäisi kyllä maalata ne ikkunapokatkin. Se teksti pitää kyllä tilata tarrana,kun noiden sabluunoiden kanssa voisi tulla aikamoista sotkua :P

   Poista
 2. Mitä maalia käytät tohon sabluunamaalaukseen? Voiko sitä käyttää kankaaseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marja! Maali on ihan Tiimarista. Tuo on enemmänkin koville pinnoille,mutta samanlaisissa pikkupurkeissa myyvät myös ihan erikseen kangasvärejä ;) Ja aika laaja oli myös väriskaala,eikä hintakaan kovin paha.

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!