Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Lakanoissa

Ei tämä tauti näytä helpottavan sitten koskaan! Ihmeellinen murskavoittajaflunssa kerrassaan :( Kun olen tässä niin paljon viettänyt aikaa pedissä,niin olen yrittänyt siitäkin jotain positiivista keksiä, ettei ihan pimahda :) On se onni,että on se uusi,muhkea peitto ja kauniit lakanat! Ajattelinkin sitten että jaan tämän kuluneiden päivieni näkymän teidänkin kanssa :D Tosin kuvaan oioin vähän lakanoita;en nyt ihan noin siististi nuku :) Ja kuten lähikuvasta näkyy,en myöskään mankeloi tai silitä lakanoita. Jätän sellaiset hommat superreippaille kodinhengettärille :) Hassuja muuten nämä Ikean lakanat; yläkulmissa ei ole niitä aukkoja,joista vetää peittoa?! Mutta kumman hyvin se on siellä paikoillaan onneksi pysynyt. 
Huomenna taitaa täytyä vielä parannella,vaikkei töiden puolesta millään voisikaan :/ Noh,loppuviikosta sitten turbovaihde päälle!

Mukavaa alkanutta viikkoa teille ja pysykäähän terveinä :)

2 kommenttia:

 1. Olet muuten ystäväni oikeassa: kun JOUTUU olemaan sairauslomalla ja neljän seinän sisällä, on PALJON parempi fiilis jos ja kun ympärillä on kaunista. Sillä ON merkitystä. Pikaista toipumista!

  Anne N.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri! Ainoa vaikeus tässä on ollut se,että päässä laukkaa kaikenlaisia ideoita ja pitäisi vaan maata :/ Jotain pientä oli ihan pakko kyllä nykertää... :)

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!