Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

torstai 14. maaliskuuta 2013

Tuliaisia

Huh huh,kylläpä tuo kolmen päivän työmatka Ruotsiin imaisi mehut! Taitaa tämä viikko olla aika hiljaiseloa postauksissa...Mutta jottette luule että olen ihan laiskistunut,tässä muutama kuva Ruotsin tuliaisista :) Hauskaa jotenkin,että ennen sitä syöksyi vaatekauppoihin,mutta nyt etsin hulluna sisustuskauppoja! Ei siinä ihan keskustassa mitään oikein ollut,mutta yhden hauskan kaupan löysin ja sieltä näitä hassun söpöjä juttuja. Vähän kitchejä ehkä,mutta sellaisia hymyn huulille nostattavia :) 

Ja tottakai piti tytölle tuoda kaikkea pientä söpöä :) Tässä yksi tuliainen: Tällaisia vähän erilaisia tunnelmia tällä kertaa,toivottavasti kuitenkin mieleisiä :) Postailen lisää kun saan kerättyä taas vähän virtaa itseeni. Mutta jee,ihan kohta on viikonloppu!! Aurinkoa toivotellen,
Nanette

2 kommenttia:

 1. Näyttää siltä että olet löytänyt Lagerhausin :)

  T: Anne N

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,se se taisi olla! Hassussa paikassa jotenkin;luulin että on kahvila,mutta alakerrassa olikin sitten iso kauppa!

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!