Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Tuunauspläjäys

Vaikka nenä vuotaa kuin Niagaran putoukset,olen sentään jotain saanut aikaiseksi. Tässä siis pläjäys vähän sitä sun tätä :D 

Tämän taulutelineen ostin jo ajat sitten Kierrätyskeskuksesta muistaakseni eurolla ja nyt sen voi ottaa käyttöönkin,kun väri on oikea :)Ja kun Anne N. vinkkasi,että olisi liitutaululle tarvetta, niin kelpaisiko tämä :) ?

Heheee :D Olisko tämä kuitenkin parempi:Toiselle puolelle en laittanut mitään koristeita,maalasin vain kehykset. Mutta sielläkin on siis liitutaulu. Koko on kehyksineen 25x17,5cm. Jos ei kelpaa,ei hätiä! Mutta ilmoita jos tykkäät,niin sovitaan kuviot :)

Tähän väliin pari juttua,joita ei tarvinnut tuunailla. Nämä kannut löytyivät Kierrätyskeskuksesta yhteensä 5,60 eurolla. Ja tässä vielä tilannekatsaus sen tenkkapoopöydän suhteen. Siis miksi edes mietin jättäisinkö tämän ruskeaksi???


Näyttää vähän alastomalta nyt,kun en tiedä onko maali ihan vielä kuivunut,niin en uskalla laittaa mitään tavaraa päälle. Ja siis sisälmyshän  on vielä ihan alkuperäiskuosissa ja koristelupuolikin  kysymysmerkki,mutta kyllä tästä vielä valmis tulee! Tältä se näyttää sisältä,hui!

 
Jos en huku nenäliinoihin,eikä tämä pää halkea kokonaan,yritän jaksaa vielä jotain pientä saada aikaiseksi. Valoisassa kun on niin paljon mukavampi tuunailla,kuin arki-iltoina. Ihanaa sunnuntain  jatkoa teille ja tervetuloa uusi lukija,Mervi!
 

2 kommenttia:

  1. Oi kyllä kelpaa, kiitos! Ihanaa kun muistit :) On suloinen taulu ja tulee varmasti ja takuulla käyttöön!

    Anne N.

    VastaaPoista
  2. Mukava kuulla,että taulu on mieleen! Kyllä minä aina pistän korvan taakse näitä toiveita,kun tuolta kirppareilta löytyy yhtä ja toista ;) Sitten vaan maalit ja tuunaustarpeet esiin ja uutta ilmettä väkertämään :)
    Tuon taulun kun treffataan.

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!