Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Jipii-päivä

Ai että,tällaisia päiviäkun olisi useammin! Aurinko hemmotteli läsnäolollaan koko päivän ja kirpparireissulta löytyi pikkurahalla taas ties vaikka mitä! Yhtä hymyä on tämä tyttö :) 

Olisittepa nähneet mun ilmeen,kun löysin tämän laatikon!!!!

Ja kotona hymy vaan leveni,kun pääsin laatikon avaamaan.


Ja kun sinne kulmakaappiin kaipasin väriä,niin nyt sitä sitten sain :) Tosin en ole ihan varma ovatko nämä hyvät tuossa,mutta ainakin jonkun aikaa haluan niitä tuossa näkyvillä ihailla. Ei millään malttaisi mihinkään kaappiin näitä laittaa :/ Koko setti muuten maksoi 8,50 euroa!Tämä köyhäinhopeinen pikkukippo vaati päästi mukaani samanhenkistä kokoelmaa täydentämään. 1,50 euron hintaan en pistänyt hanttiin :)


Ja sitten meinasikin jo melkein taju lähteä kun tämän hyllyn näin!!! Juuri tällaista olen kaavaillut keittiön seinää kaunistamaan ja PAM,siinä se sievästi minua odotti! Hinta oli niin naurettava,etten tiedä kehtaanko sitä tänne laittaakaan :D Tietty tämä pääsee valkoisen maalin käsittelyyn ja pitää löytää joku, joka tämän poraisi seinään :P Mutta ai että kun olen onnellinen :) Naurattaa vähän itseänikin tämä himmeä intoilu joidenkin mööpeleiden ja kippojen takia :D Noh,minkäs teen. Mutta te varmaan ymmärrätte :)


Tällaisia jipii-kiljahduksia tänään! Nyt tuleekin vähän taukoa postailussa työreissun takia,mutta pian taas tavataan :)
 

4 kommenttia:

 1. Tuo hylly on muuten ihana, ja valkoisena aivan upea!

  Meille tulee vastaava myös, ylläri? Joko vanhana vanhasta talosta, tai vanhan mukaan tehtynä, kiitos isäni. ;) Toimitusaika on hieman pitkä, mutta hyvää kannattaa odottaa. :)

  Nuo kahvikupposet on myös niin niin niin ihanat. Voin lähes kuvitella sen riemun, mikä päässä on pyörinyt hymyjen takana, kun nuo löysit! Aivan ihanat!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kuinka ollakaan että molemmat tykätään tuollaisesta hyllystä :) Eikä taideta olla ainoita... Saas vaan nähdä koska ehdin sen maalata :/ No kuten sanoit,hyvää kannattaa odottaa :) Ja todellakin oli ilo huipussaan noiden kupposten vuoksi! Ihan hassua :D

   Poista
 2. Meillä on mökillä juuri samanlainen hylly. Maalasin sen valkoiseksi toissa kesänä. Mariine ja Jari jätti sen meille mökin oston yhteydessä.
  t. Vappu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hauska sattuma,että ihan samanlaiset hyllyt meillä :) ! Mulla on vielä se maalaus edessä...Ja sitten pitää löytää vielä joku porauspalvelu :D

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!