Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Tenkkapoo

Viikko sitten sunnuntaina ihastelin vanhaa pöytää kirpparilla. Ihana malli,aukeava kansi,oikeasti vanha ja kulunut ja hintakin ok. Ja mitä teinkään?? Jätin ostamatta! Päätin kokeilla onneani ja menin perjantaina tytön kanssa katsomaan josko pöytä olisi vielä tallella ja kerrankin lykästi,siellähän se vielä nökötti! Mutta nyt sitten koittikin tenkkapoo. Päätin jo kirpparilla,että valkoiseksihan sen tietty maalaan,mutta tässä ruskeassa on nyt jotain,joka pistää sittenkin miettimään pitäisikö jättää ennalleen...?? Mallailen pöytää nyt eteiseen,josta löytyy samansävyinen naulakko ja johon se aika kivasti sopisi.Vai sopisiko sittenkään? 

Toinenkin tenkkapoo: kannen sisäpuolelta on peili irronnut ja vähän kulmasta hajonnutkin. Ensin pitää siis rapsutella niitä liimoja irti.Mutta laittaako peili takaisin,vai joku ihana sisustustarra? Tai ei mitään? Kantta olisi ihana pitää auki,mutta nyt kansi näyttää vielä niin hurjalta,ettei voi :/ Olen nähnyt sellaisen tarran,jossa lukee "Mirror mirror on the wall, mom´s the prettiest after all :D Mutta viitsiikö sitä nyt noin julkeasti valehdella... :P 
  Kysynkin nyt teiltä mielipiteitä ja ideoita:maalaanko vai en? Entä mitäs kannelle tekisi jne. Kiitos jo etukäteen kaikesta avusta :) Tässä muutama kuva aarteesta,nyt vaan ideoimaan :) !
Viikonloppu meni niin vauhdikkaasti tytön kanssa puuhaillessa,etten tätä pöytää lukuunottamatta saanut oikein muuta aikaiseksi. Tänään menimme luistelemaan ja olipas aikamoista n.20 vuoden tauon jälkeen :D Nähtäväksi jää miten onnistuu käveleminen huomenna! 

Mukavaa alkavaa viikkoa teille ja toivotaan,että kevät alkaa ottamaan aimoharppauksia ja lähettää talven matkoihinsa!

2 kommenttia:

  1. Haluais kuvan sieltä sisältä kanssa! Toi teksti olis kyllä ihan loistava! Koska You are the prettiest, dear!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sä oot kyllä hassu;että minä prettiest :D Pitää vielä makustella tarran tekstiä... Voin laittaa jossain vaiheessa kuvan kansi auki,mutta päätöksen tein jo:kyllä se valkoinen on vaan oikea väri. Tällekin :)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!