Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 12. helmikuuta 2013

Mattomaniaa

Nyt on pahin verhovimma ohi,eli olikin aika luonnollista siirtyä mattoihin :D Aikaisemminhan jo mainitsin,että tytön huoneen limenvihreä matto alkaa olemaan jo "nähty". Vaaleanpunaista mattoa (yllättäen..) olen etsiskellyt,mutta mieleistä ei vaan ole löytynyt.Kun en ihan 400 euroa viitsi yhdestä matosta maksaa... No mutta nyt löytyi mieleinen ,kiitos Askon. Ennenkin olen näitä tähtimattoja hinkunut ja nyt oli vihdoin ihan pakko ostaa! Ja kun kerran lähdin ostamaan,matkaan lähti 2 kappaletta :) Tarjous oli sen verran hyvä,että raaski.Nyt kyllä tykkään kovasti tytön huoneen  ilmeestä ja eteinenkin näyttää somalta. Vai mitäs sanotte :) ?



Ja matto on siis käännettävissä;vastavärit toisella puolella

Ja tässä vielä näkymää eteisestä. 



Kylläpäs oli mukavaa saada uutta ilmettä lattioihin! Ja kovin sopivat teemaan;tähtisade tässä kodissa senkun jatkuu :)  



10 kommenttia:

  1. Ihanat matot ja ei sitä tarvitse paljoa kun saa pienillä asioilla aivan toisenlaisen ilmeen kotiin..Minkä kokoisia nuo matot on??
    Mukavaa keskiviikko päivää sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Isompi matto on 120x180 ja pitkä on 80x200. Isompi 59eur ja pitkä 29eur,eli ei paha! Siellä oli myös sellaisia ihania,pehmoisia tähtimattoja,mutta värit eivät oikein minua mielyttäneet.
      Mukavaa keskiviikkoiltaa sinulle :)!

      Poista
  2. Tosi kivat matot olet kyllä löytänyt :) Oon itekki niitä neljän sadan tähtimattoja netistä ihaillut...vähän on turhan kalliita.

    Tervetuloa kurkkaamaan myös minun melko uutta blogiani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nämä oli huomattavasti halvemmat; 88eur yhteensä :) Olen yrittänyt jo keksiä mikä on blogisi,mutta en hahmota mikä niistä nimesi takaa löytyvistä on sinun,eli vinkkaatko vähän ;) Mielelläni tulisin tutustumaan!

      Poista
  3. Ihanat matot! Kiitti vinkistä, huomenna suunnistan Askoon:)! Terv mari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mari :) Sinne vaan;isompaa löytyi vielä muistaakseni kolmessa värissä,mutta tuosta pitkästä taisin viedä viimeiseen harmaavalkean :/ (siis tuolta Porttipuistosta) Mutta se vaalea turkoosilla tähdilläkin oli aivan ihana!

      Poista
  4. Ihanat!

    Sopii tähtisateiseen kotiinne hyvin, olematta ällöt. :)

    älskar

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Nyt pitänee kuitenkin ehkä vähän rauhoittua noiden tähtien kanssa...On alkanut levitä vaatetukseenkin :D

      Poista
  5. Mun eilinen kommentti mennyt bittiavaruuteen...

    Mutta siis, tähtimatot sopivat taas niin hyvin asunnon muuhun tyyliin :-) ....ja tästä taas itse innostuin shoppailemaan Hyvän Tuulen Puodissa... :-DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla,että kuvat innostavat :) Hyviä shoppailuja siis!

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!