Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

lauantai 23. maaliskuuta 2013

Pieniä ja suuria iloja

Heeeeiiii pitkästä aikaa! Juuri kun olin ajatellut,että tänä viikonloppuna teen yhtä ja toista tuunailua,maalailua ja ehkä pientä kirpparikierrosta,että saan taas postattua tänne blogiinkin jotain mukavaa,niin mitäs käy?!? Kamala flunssa iski! Mutta periksi en nyt anna! Ajattelin laittaa tänne nyt pari juttua "makupaloiksi",jos en saakaan mitään aikaiseksi ja niiskutan vaan :( 

Viime viikolla minua lykästi isolla kädellä! Voitin HuutoNetistä tämän iiiiiiihanan lasilokerikon! Nyt on vaan taas kerran pieni tenkkapoo:maalatako vaiko eikö...? Tai jos maalaisi vain ulkokuoren? Vähän mietin myös josko jonkun ihanan kontaktimuovin liimaisi tuohon ulkopintaan...Mutta tuleekohan siitä siisti? No,höpinät sikseen,tässä ainakin omasta mielestäni todellinen löytö:





Sisältöä laatikoihin en ole vielä laittanut,kun pähkäilen sitä maalaamista. Enkä tiedä jääkö tuohon pöydälle,vai minne asettuisi parhaiten. Tämä oli minulle sellainen "suuri ilo".

Aamupäivällä käväisin pikaisesti pyörähtämässä tuossa Kierrätyskeskuksessa ja yhteensä alle kympillä löysin kivoja pieniä juttuja.Laitan kuvia myöhemmin niistä,mutta tässä yksi ostos. Pakko oli sitten ostaa sävy sävyyn herkkua sen seuraksi :D Tämä suloinen muki on taas sarjassamme "pieni ilo" :)


Nyt kahvin juotuani ja tuon herkun naposteltuani jaksan varmaan jonkin aikaa touhuilla. Anne N:lle pikku vinkkinä:kannattaa seurailla mitä tänne blogiin ilmestyy kohtapuolin ;) Saattaa olla sulle jotain :)

Ihanaa viikonloppua teille kaikille! "Nähdään" taas pian :)

9 kommenttia:

  1. Löysin just blogisi ja jäin heti lukijaksi. :) Ihana toi lokerikko, ite maalaisin kyl valkoiseksi. Sutikoin muutenkin kaikki valkoisella.... Kiva blogi sulla ja kivoja juttuja oot tuunaillut. Jos kiinnostaa, niin käyhän kurkkaamassa mun blogia, parikin arvontaa meneillään... Vink vink... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Mervi kauniista sanoistasi,tulipa hyvä mieli :)Ihanaa kun sain sinut lukijaksi! Ja sinullapa vasta ihana blogi onkin ja voi apua miten valloittava koti!! Minulla on vielä lukijaksi liittymisprojekti edessä,mutta odotapa vaan ;)
      Ja arvaas vaan maalasinko lokerikon jo :D! Laitan kuvaa sitten kun on kuivunut. Kyllä se valkoinen vaan on melkein se ainoa oikea väri.

      Poista
  2. MAALIA! VALKOISTA! ♡

    Ihana!!

    Älskar

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Tänään on mennyt taas melkoinen määrä valkoista maalia :) Kuvia varmaan huomenna ;)

      Poista
  3. Wau, ihana lokerikko

    Ja valkoista maalia minäkin ehdotan - sopii muuhun sisustukseen sitten paremmin.
    En ole ikinä nähnyt missään tälläistä lokerikkoa mutta hieno on :-)

    Ja entäs tuo "pieni ilo" - aivan söpö :-)
    t. iitu

    VastaaPoista
  4. Kiitos Iitu kommentista ja tsadaa, se on jo valkoinen :) Kahvikin maistuu ihan superhyvältä tuosta mukista :)

    VastaaPoista
  5. Ihanalta näyttää! Voinko kysyä millä hakusanalla löysit kyseisen laatikoston? Olen etsinyt tuollaista vanhaa tai uutta lokerikkoa jo jonkin aikaa (tuo versio taitaa olla Ikean?).

    VastaaPoista
  6. Voi kiitos Piia! Ja tottakai voit kysyä! Senpä takia varmaan huutajia ei ollut muita kuin minä,koska sitä kaupattiin niin erikoisella nimellä :D Muistaakseni joku lasikulholokerikko :) Ja Ikean taitaa tosiaan olla. Jos satun tuollaiseen uudelleen törmäämään,pistän sulle vinkkiä ;)

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!