Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 7. tammikuuta 2013

Bienvenue

Monesti kodin tunnelman aistii jo eteisestä. Siksipä olen yrittänyt saada siitäkin lämpöisen kutsuvan. Ikean rahi sai sabluunalla tekstin kylkeensä ja valkoisen tyynynpäällisen peittosin beigeen pellavaan. Ja pitihän tuo ihana tähtipeitto ostaa... Ihan kun sillä mitään eteisessä tekisi :D
Tämän liitutaulun sisääntulija näkee ensimmäisenä, jos hoksaa katsoa. Yleensä sitä kai katsotaan oven avaajaa, eikä seiniä :D  Tekstiä voi sitten vaihdella tarpeen ja tunnelman mukaan. Taulu löytyi kierrätyskeskuksesta hintaan 1,50 eur!


Tämä ilta onkin mennyt maalaillessa. Tänään oli pohjamaalin vuoro, huomenna pääsee sitten oikean maalin kanssa hääräilemään. Kädet näyttävät nyt jo aika hauskoilta :) Ennen ja jälkeen-kuvia tulossa siis piakkoin.

4 kommenttia:

 1. Moi Nanette! Kuulin pikkulinnuilta (no ei niin pienikään, veljeni MJ), että sulla on sisustusblogi, josta saattaisin tykätä. Ja kyllähän tuo siskonsa tuntee. Ihania juttuja oot kotiisi laittanut.

  Terkuin, Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne! Onpa sulla mukava veli,kun tuollaisia vinkkailee :) Kiva, jos kuvat miellyttävät. Onkos sulla myös taipumusta tällaiseen valkoiseen vimmaan :) ?

   Poista
 2. On joo. Muutama juttu odottaisi nytkin maalipensseliin tarttumista.

  Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pitää siis ilmiselvästi alkaa vaihtamaan vinkkejä hyvistä löydöistä/ostospaikoista! Tai noh,mähän jo vinkkailen täällä blogissa :)

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!