Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Tuunaukseen

Aivojen raksutuksen voi melkein kuulla; mietin mitä kaikkea tekisinkään näillä esineillä ja tarvikkeilla. Miten maalaisin, mitä ja minne lisäisin jne. Pieniä ajatuksia jo on,kunhan ehtisi toteuttamaan. Mutta tässäpä teillekin näytille pari kuvaa,niin voitte visioida omia ideoita :) 

Tämä palikkalaatikko löytyi "Saa ottaa-osastolta"! Ja minähän otin! Valkoista maalia pintaan,sabluunoilla tekstejä,kenties sellaisen puisen päiväkalenterin väsääminen?? Innolla odotan,että pääsen näiden kimppuun!


Näitä pitsiteippejä voisi kokeilla varmaan vaikka mihin! Ehkä siihen hyllynreunaan keittiössä,noihin palikoihin,peilin kehysten sisäpuolelle? Tai pitänee ensin testata tarttuvuus...
 Ja sitten tämä ihana kirja! Täynnä toinen toistaan kauniimpia kuvia ja hellyyttäviä vanhoja mainoksia! Ehkä täältä löytyy jotain sitä valokuvatarjotinta varten!


Tällaisissa tuunauspohdinnoissa alkavaan viikkoon :) Voi kun olisi vähän lomaa,niin ehtisi väkertämään kaikkea... Lopuksi vielä ihan vaan tällainen fiilistelykuva. Kaunista katsomalla tulee hyvälle tuulelle,eikös :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!