Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

tiistai 15. tammikuuta 2013

Sabluunaa ja Singeriä

Tässä se nyt on, famuni sanojen mukaan yli satavuotias Singer! Ohjeet kuuluivat johonkin toiseen vanhaan koneeseen, että eipä niillä mitään teekään,paitsi ihailee :) Ja koristeeksihan oikeastaan tämä ompelukonekin vain on, kun hihna on poikki ja taitaa muutenkin olla vähän rämä :) Mutta niin olen tähän kuitenkin tykästynyt <3 Ja vielä kun posti toi tänään ne sabluunat, niin ai että,taitaa tuo valkoinen kupu saada vähän "koristeita". Mutta nyt kaipaisin teidän mielipiteitä: annanko maalit kulumineen pysyä tuollaisenaan ja jätänkö rautaisen jalkaosan tuohon kuosiin, vai pitäiskö laittaa uutta maalia ja rautaosatkin valkoisella...? Itse alan kallistumaan nykyisen ulkonäön säilyttämiseen,kun on jotenkin niin kaunis kulumineen kaikkineen. Mutta otan mielelläni ideoita vastaan! Tai entä mitäs noilla sabluunoilla sitten tekisikään? Mutta tässä kuvia, jos ei kommentoitavaksi, niin toivottavasti ainakin ihailtavaksi :) 


Eikös tämä suorastaan huuda jotain tekstiä...?

Ja entäs nämä sabluunat sitten!! Iik,vähänkö sormia jo syyhyttää! Kohta on joka paikka täynnä tekstejä ja numeroita :D Siihen pulpettiinkin joutuu kyllä ehkä muutaman numeron tai kirjaimen töpsyttelemään...


8 kommenttia:

 1. Hei, mä jättäsin tollaseks, mut ehkä kuomuun vois jotain "töpötellä".... Kivaa, kun postaat usein:). Terv mari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän olla ahkera ja postata usein :)Tai ei tämä nyt niin yrittämistä vaadi,kun on niin innoissaan :D Kiitos Mari kommentista! Niin se taitaa olla,että nuo vuosien jäljet saavat jäädä näkyviin,mutta kuomu saa jotain uutta ylleen. Nähtäväksi jää mitä...

   Poista
 2. Mun mielipide rautaisen jalkaosan suhteen on, että älä maalaa. On musta tosi kaunis tuollaisenaan ja uskon, että kokonaisuudesta tulisi "liian valkoinen".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka mielipiteestäsi,joka mukavasti tukee omaani :) Se voi olla,että kokonaisuudesta häviäisi jotain,jos olisi kokovalkoinen. Ja tuohan ei onneksi ole musta,vaan sellainen kuparin sävyinen. Isäni on sen spreijannut joskus nelisenkymmentä vuotta sitten! Ja yhtä vanha on valkoinen maalikin.

   Poista
 3. korkeintaan kupuun jotain, muutoin anna olla, säilyy arvo ja singerin oma henki. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos älskar mielipiteestäsi :) Se on siis päätetty:en koske jalustaan. Mutta mitähän ihmettä tuohon kupuun kirjoittelisi...Onneksi tulee viikonloppu,voi rauhassa miettiä :)

   Poista
 4. Kiva blogi sinulla! Mistä olet ostanut nuo sabluunat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,kiva kun tykkäät :) Löysin ne sellaisesta verkkokaupasta,kuin Villakivi Shop (villakivi.fi) Aika edullisia mielestäni ja tosi nopea toimitus.

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!