Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

lauantai 19. tammikuuta 2013

Olohuonetta ja hyvää mieltä


Hups,tuli taas poikettua tuolla Kierrätyskeskuksessa :D  En edes kehtaa laittaa kerralla kuvia kaikesta,mitä löysin,mutta pieniä maistiaisia on ihan pakko jakaa! Mutta ensiksi ajattelin vilauttaa vähän "tukikohtaani", eli olohuonetta ja sen sohvaa lähinnä :) Siitä ei ole tainut olla mitään kuvia vielä. Kovasti olen tykännyt tästä sohvasta varsinkin kun päälliset ovat pestävät. Sohvan takana oleva taulu löytyi aikoinaan kirpparilta tuollaiseksi maalattuna. Olen sitten rakentanut värimaailmaa vähän sen ympärille.Tuo valkoinen tuoli selvästi kaipasi jotain kannettavakseen ja kuinka ollakaan, löytyihän siihen tällainen soma kori! Kukkaruukkuhan tuo varmaan on,mutta minäpä tein siitä korin kutimilleni :) 


Tällaista olen etsiskellyt jo jonkun aikaa ja huimaan 1,50 euron hintaan se on nyt minun!Ja sitten tämä rumanihana jakkara!! Maksoi ihan kamalasti,euron!! Se oli mielestäni jotenkin niin reppana maalitahroineen  ja kulumineen, että piti pelastaa se :) Ajattelin ensin maalata tuon puuosan valkoisella, mutta joku tuossa rähjäisyydessä kiehtoo niin, etten tiedä raaskinko... 


Ja aika soma tuon lyhdyn alla?Että tällaisissa tunnelmissa tänä lauantaina. Olisipa kiva kuulla kommentteja teiltä näistä virittelyistä :) Tässä vielä aamuinen talvikuva.Parvekkeen ikkunaan oli muodostunut kaunista jääkukkaa. Kylmää,mutta niin kaunista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!