Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Löytöretkellä

Pitäisi varmaan muuttaa tämän blogin nimeksi "Löytöretkeilijän tarinat",kun näistä löydöistäni niin vimmalla hehkutan :D Mutta minulle nämä vaan ovat löytöjä kauneudessaan ja hinnoissaan. Toki tekisin hurjasti ihania löytöjä Riviera Maisonilta, Greengatelta, House Doctorilta ja muilta vastaavilta, jos vaan tilin saldossa olisi nolla perässä! Siksi koen nämä kirppari-kierrätyskeskus-ja aletuotteet mahtaviksi löydöiksi;kauniita nämäkin,ihan ilman niitä merkkejäkin :) 

Tämä tarjotin esim. löytyi Citymarketista vitosella! Nyt vaan on mietinnän alla,että mitä noihin kuvapaikkoihin laittaisi...Kun en haluaisi laittaa ihan vaan valokuvia,niin kuin "kuuluisi". Ehkä  joitain kauniita lausahduksia,runoja? Paloja kauniista kankaista tai tapeteista? Noh,tulette varmaan piakkoin näkemään,mihin päädyin :) Ja ilman muuta ideat ovat tervetulleita! Tässä on myös ripustuslenkki. Voisi olla aika kiva keittiön seinällä;näkyvillä ja käyttövalmiina.


Tämä ihana tarjotin taas löytyi itsepalvelukirpparin saa ottaa-laarista. Ei ihan huono löytö! Tuikkukupit tiimarista 0,50 eur kappale. 


Kirjaimet olivat mukava joulunaluslöytö KodinYkkösestä. Tietää ainakin ketkä täällä asustavat :) Kehys on Ikeasta, ikeamaiseen  hintaan ja kitchmäisyydessään jotenkin aikas kiva. 


Tätä haen takaa tuon tarjottimenkin kanssa. Eli kehyksissä voi olla muutakin, kuin valokuvia ;) Mielestäni nuo vanhasta nuottikirjasta napatut sivut ovat mukavaa vaihtelua.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!