Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

perjantai 18. tammikuuta 2013

Ihastuksia


Te varmaan luulette,että olen joku himoshoppailija,kun vähän väliä joistain löydöksistäni täällä kerron! No,ei se ihan pieleen mene :D mutta minusta tämänkin illan ostokset voi oikeastaan laskea säästämiseksi! Niin ihania esineitä ja niin mukavaan hintaan! Sokos on kyllä yllättänyt erittäin positiivisesti lähiaikoina;nytkin nämä tuotteet olivat 40-70% alennuksella!

Keittiön ikkunalauta sai sävyihin sopivaa suloistusta näistä:


Ja tällaisena "pienoisena" tähtifriikkinä nämähän oli ihan pakko saada :)

Nyt kun uni jo kutittelee silmiä, en oikein osaa keskittyä, että mihinhän nämä oikein asettuvat. Mutta ihan varmasti paikkansa löytävät! Ja tähän loppuun ihan vaan fiilistelykuva, joka rauhoittaa mukavasti viikonloppuun. Ihanaa viikonloppua siis teille kaikille, jotka käytte täällä vierailemassa :)  

ps. Katsotaanpa onko joku tarkkasilmäinen ja huomaa jotain eroavaisuutta aikaisempiin kuviin ;) 
2 kommenttia:

 1. IHQut tähtipurkit! ;)

  Kiitos taas vierailusta blogissani, ja kiitos ideoista. (siinä pöydässä nyt vaan tökkii minusta eniten se kahden tumman värin yhdistelmä, minä kun ha-lu-an valkoisen!)

  Asiasta singeriin, se vain paranee katsottaessa! Onnentyttö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt sitten vaan pöydän kimppuun :) ! Ja kiitos,onnentytöksi kyllä itseni tunnenkin tuon Singerin suhteen. Nyt pitäisi vaan keksiä mitä ihmettä tuohon kupuun laittaisi. Idea kyllä muhii jo ;)
   Nauratti kyllä kun nuo tähtipurkit löysin,kun niitä juuri olin blogissasi ihaillut :)

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!