Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

lauantai 12. tammikuuta 2013

The löytö

Voi miten ihana päätös tälle viikolle; löysin jo kauan hinkuamani vanhan, kauniin oven!!! "Lähikauppa" (Kierrätyskeskus) yllätti jälleen kerran iloisesti ja hintakin oli erittäin kohdallaan. Pientä jännitystä toi oven kuljettaminen kotiin... Takaluukkuhan ei tietenkään mahtunut kiinni ja auton sisällä vilkkuivat discovalot varoittaen siitä avoinaisesta luukusta :D Onneksi eivät poliisit tulleet vastaan :P No sitten vielä se kantaminen: ovi on ilmeisestikin täyttä puuta ja painoa sen mukaisesti! Ihmettelen itsekin, miten sain sen raahattua kierreportaita pitkin kotiin! No, kai se on niin,että kun jotain oikein kovasti tahtoo,sehän myös onnistuu :) 
Pakko laittaa heti kuva, vaikkakin näin yöllä otettu kuva ei valon puolesta ole ihan edukseen. Somistukset todennäköisesti tulevat muuttumaan kerran jos toisenkin,mutta näillä aloitin :)  Mutta eikös olekin ihana <3 !


Oven löysin sisäpihan kätköistä ja kunto oli "mielenkiintoinen". Mukava pikkuinen iltapuhdehan se oli; kaksi tuntia jynssäystä... Tällaisena sen kotiin kiikutin.Tässä vielä päivänvalossa otettu kuva,niin ei nuo kattokruunun varjot häiritse näkymää :)  

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Siis just sinun tyyliä ja sopii tuohon nurkkaan aivan kuin olisi aina ollut siinä. Vau!
   t.iitu

   Poista
  2. Kiitos Anu ja Iitu!! Oon ihan riemuintona :D !! Ja tosiaan ihan kuin loksahti tuohon nurkkaan :) Niin kyllä meinasi loksahtaa selkäkin :P

   Poista
 2. Balettitossut! Iiiihanat, voi ihanat! Oma tyttö rakastaisi noita. ;) Hieno idea ja upea löytö tuo ovi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita balettitossuja metsästin ihan hulluna piiiitkään! Loppuen lopuksi ne löytyivät ihan läheltä, tyttären serkulta :) Kiitos kaunis taas kehuista;lämmittävät niin kovasti mieltä!

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!