Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 14. tammikuuta 2013

Omia aarteita

Ajattelin vähän näyttää teille syystä tai toisesta itselleni rakkaita tai merkityksellisiä tavaroita. Ensinnäkin tämä vaarini minulle n.35 vuotta sitten tekemä nukkekoti. Kauniimpia saa ihan varmasti kaupoista,mutta ne eivät olekaan rakkaan vaarini tekemiä! Tosin väritys oli niiiiin 70-lukua, että oli vähän pakko laittaa maalia pintaan. Takaosan jätin kuitenkin alkuperäisen väriseksi, niin voi sitten tarvittaessa sitäkin fiilistellä :D

Pohjamaalattuna

Viehkeää retroa...

Ja nykytila. Pahvit vielä alla ja kalusteet odottamassa talon kuivumista.

Laitan jossain vaiheessa varmaan kuvaa kalustettunakin. Kalusteet eivät kyllä nyt oikein "mätsää" meidän kodin muuhun kalustukseen,mutta ehkä kestän sen :D Sitten kun on oma tupa täynnä ja tuunattu, voi siirtyä tähän :) Maali on samaa,kun käytin pulpetissa.

No sitten jotain muuta. Tämä ompelulaatikko taitaa olla ihan ensimmäinen tuunaukseni! Ostin lootan puunvärisenä parilla eurolla. Sitten maalia,pitsiä,pellavarusetti ja nappi ja voi kuinka ylpeä silloin olinkaan aikaansaannoksestani :) Siitä se sitten kai lähti. Tämä valkoinen vimma :)


Ja tuloksesta rohkaistuneena jatkoin vähän samoilla linjoilla, kun hyväksi olin todennut :) Avainkaappi löytyi HuutoNetistä,mutta oli vähän "alaston". Eikun pitsit ja muut hörhelöt esiin,liimapyssy kouraan ja hommiin! Nyt odotan hingulla tilaamiani sabluunoita; ties minne kaikkialle alan niitä töpsöttelemään! Tämäkin voisi vähän kaivata vielä jotain...?


Kranssiin myös samanlaisia virityksiä ja johan näytti romanttisemmalta.  Nuo sähköjohdot eivät niinkään näytä, mutta hahmottaa selvemmin nuo askartelut :)


Ehkä nämä esineet/koristeet ovat rakkaita juuri siksi,että niitä tuunaillessa on kokenut ihania onnistumisen hetkiä! Niitä onnistumisen hetkiä tuotte tekin minulle; blogissani on ollut omasta mielestäni käsittämättömän paljon lukijoita ! Olen ihan onnesta äimistynyt, että voin kuvilla kodistani tuottaa ilmeisesti joillekin muillekin hyvää mieltä ja ideoita omiin koteihinsa <3 Tervetuloa uusi jäsen, Santra :) Ja kiitos kommenteista, niitä on ihana lukea! Ja saisi niitä tulla lisääkin, ihan anonyyminäkin ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!