Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Verhojen viemää

Alkaa jo itseänikin naurattamaan tämä ihmeellinen verhovimma :D Nyt olen vielä onnistunut pysyttelemään keittiössä,mutta siinäkin on jo tarpeeksi päänvaivaa. Kesällä on jotenkin helpompaa; ihanat Greengate-henkiset kukkaverhot ikkunaan ja se on siinä. Mutta eihän niitä nyt talvella voi (muka) pitää! Nyt olen sitten vaihdellut viikon välein verhoja :D Tässäpä teidänkin ihmeteltäväksenne eri vaihtoehtoja. Aloitetaan ensimmäisesestä tapauksesta:


Ihan jees,mutta ei kuitenkaan...  No sitten yritin näitä:


Joo,aika ok,mutta ei! Kun tuo ikkunalauta ei ole koko ikkunan leveydellä,niin eihän nuo verhot asetu millään symmetrisesti!  Tänään sitten pistin nämä:

No näistä tykkään jo kovin ja sointuvat mukavasti noiden lasipurkkien kankaisiin. Mutta pitäiskö sittenkin hankkia sellainen rullakappa?? Joo,se se varmaan on! No,saapa taas hyvän syyn lähteä kaupoille :D Onneksi nämä kaikki ovat sellaisia kaapin kätköissä odottaneita löytöjä. Etten siis todellakaan ole ostanut verhoja joka viikko! Mutta mielihyvin otan mielipiteitä ja ideoita vastaan teiltä! Kestän kyllä :D

Tässä vielä muutama kuva keittiöstä. Koruni tuppasivat olemaan aina pitkin pöytää, niin tänään äkkäsin tällaisesta euron ostoksesta oivan,vähän erilaisen "korulaatikon". Sopii jotenkin keittiön henkeen,on helposti saatavilla ja siihen on helppo nakata korut työpäivän  jälkeen. 


 

Ja nämä on vaan pakko näyttää teillekin,kun ovat mielestäni niin somia :) Taas tuosta "lähikaupasta",yhteensä muistaakseni 2,50 euroa.
Ihanaa,enää muutama päivä töitä! Viikonloppuna maistuu kyllä uni...

2 kommenttia:

 1. Ylin ja alin verhotus on oikein hyvä. :) Keskimmäinen on vähän synkkä? Tai ei ehkä synkkä, mutta nielee valoa ja on mielestäni aika vallitseva. Tuo viimeisin vaihtoehto etenkin jättää tilaa muillekin esineille, eikä verhot vallise koko keittiötä. :)

  Itse painin saman asian kanssa joulun jälkeen, mutta päädyin laittamaan läpikuultavan pitsiset valkeat verhot lasiin, taitaa niissäkin tosin jotain kukkaa olla, mutta ihan sama, kohta on kevät! .... :D

  Ihanat nuo lasikupit, voi että! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos taas älskar mielipiteistäsi! Niitä on aina mukava saada :) Olen kyllä aikas samaa mieltä kanssasi noista verhoista ;) Ja voi,pitsiverhotkin olisivat ihanat!! Seuraavaksi taidan käydä makuuhuoneen verhojen kimppuun :D

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!