Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Elämän pieniä potkuja

Ei sitten mennyt ihan suunnitelmien mukaan tämä viikonloppu :( Elämä heitti sellaisen saksipotkun suoraan palleaan,että kaikki luovuus kyllä katosi tyystin. Ei mitään äärivakavaa,mutta sellaista,josta menee hetkeksi ilmat pihalle ennen kuin alkaa taas pungertamaan  jaloilleen. Ei siis huvittanut oikein mitään touhuilla,kun pää oli ihan tyhjä. Ja vaikka olenkin asettanut itseni shoppailukieltoon (ainakin vähäksi aikaa :D ),niin mikäs lohduttaa mukavammin,kuin pieni löytöretki kaupoille :D Budjetin pidin sentään tiukkana ja nämä ihastukset siivittivät jo pientä hymyäkin kasvoille :) 

Unelmia ja unia tytön huoneeseenPitäisi vielä valita joku soma kuva tytöstä tuohon D:n sisään. Tämä lähti mukaan viidellä eurolla! Kuten tämä laatikostokin:Olohuoneeseen olen jo jonkin aikaa kaipaillut kelloa. Tämähän on enemmänkin makkarikäyttöön,mutta ehkä juuri siksi minua kiehtoikin tuoda se olohuoneen puolelle :) Tikittää niin kotoisasti.Ja sitten olikin ihana kaivatua tyynyihin ja peittoihin, ja nauttia mitä ihanimmasta lukemisesta ja unohtaa kaikki kurja. Nyt alkaa taas jo aurinko paistamaan mieleenkin;kyllä se tästä taas! Ihanaa alkanutta viikkoa teille ja tuokoon se mukanaan aurinkoa,kaikissa muodoissa :)


2 kommenttia:

  1. Mulla sama ongelma että ainoa tapa auttaa luovuuden puutetta on lähteä kaupoille tai kirppiksille! Tai muuten ompelen verhoista tuhat tyynyä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla,että jollakin muullakin on sama "taipumus" :) Hmm..tuo tyynyjen ompelu voisi myös toimia! Mutta minä ja vetskarit ollaan mahdoton yhdistelmä :/ Vai onko sulla joku muu ovela konsti? Lämpimästi tervetuloa lukijaksi Wendy!

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!