Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Ystävät

Ystävät ovat kyllä sellainen voimavara,että aika ankeeta olisi ilman heitä! Kaverit,ystävät,sydänystävät;onneksi heitä on elämässä. Ja jotenkin ihanaa huomata,kuinka hyvin ne minut tunteekaan. Aina sitä ei ajattele,mutta nyt synttäreiden kohdilla tuli taas selviä todisteita siitä :) Kyllä ne vain tietää mun mieltymykset ja kaipuun kaikkeen kauniiseen. Osasivatpa myös lukea minua,että tarvitsen vähän rauhoittumista ja tahdin hiljentämistä. Joku voi ehkä ajatella,että onpas pinnallista miettiä tällaisia asioita saatujen lahjojen kautta.Mutta ehei,siitä ei ole kysymys ollenkaan! Itseänikin vaan niin ilahduttaa ensinnäkin ostaa lahjoja tärkeille ihmisilleni ja näkeä se ilo,kun lahjan valinta on mennyt nappiin :) Tässä siis ilojani lähipäiviltä. Suurin ilo on tietty itse ne ystävät <3 


Siis voisiko napinpaan mennä:Sitä kaivattua rauhaa kansissa 


Ja katsokaapa näitä värejä!Tällaisissa tunnelmissa uuteen viikkoon :) Jännää muuten miten teistä lukijoista,etenkin ihanien kommenttien kirjoittajista on jollain tavalla tullut ystäviä;ilon ja onnen tunteita tuottavia ihania ihmisiä :) Tuokoon tulevat päivät teillekin mukanaan iloa ja niitä ihania ystäviä!

4 kommenttia:

 1. Ihana tyyny!! Ja aivan upea kukkakimppu. Joskus tekee hyvää istua alas ja rauhoittua ja lukea hyvää kirjaa. :) Kommetteja on aina mukava saada, ne kyllä piristää; että joku on viitsinyt lukea kirjoituksen ja vielä kirjoittaa kommentin, tulee kyl hyvälle mielelle. :) Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä,kommentit ilahduttaa ihan hurjan paljon! Niin kuin tämän sinun :) Aurinkoista viikkoa sullekin! (täällä ei kyllä hirveesti ole aurinkoa nyt näkynyt :/ )

   Poista
 2. Sulla ollut synttärit? Onnea!! Tottakai muistamiset ilahduttavat, varsinkin kun ne on omaa mieltymästä lähellä. Silloin lahjan antaja on miettinyt mistä juuri sinä tykkäät<3 Itsekkin ostan lahjoja tai annan kukkia Hänen mieliväriensä mukaan;)) Itse sain työkaveriltani kaikkea vaaleanpunaista: servettiä ja muuta romanttista ja suklaata - tietää että tykkään<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne-Mari! (Juu,pyöreitä tuli täyteen,hui!) Oi,sun lahjat kuulostivat ihanilta! Mullakin on joku vaaleanpunaisen vimma meneillään :)

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!