Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Kruunuilua

Tulipa vietettyä mukava päivä serkkulassa maaseudulla! Ihan liikaa tuli syötyä herkkuja tosin :P Mutta ne maalaismaisemat! Ihania vanhoja taloja pitsiverhot ikkunoissaan.Vanhoja latoja,kärrynpyöriä,ruosteisia portteja... Ja se pakottava tunne päästä kaivelemaan niiden vanhojen talojen vinttejä tai niiden latojen kätköjä!! Mitähän kaikkea sieltä löytyisikään?! Mutta eihän niin voi tehdä :/ Haaveilla toki voi :) 

Pieni haave toteutui tässä yksi päivä; menin FB-ryhmän vinkittämänä Jyskiin kruununkiilto silmissäni. Myyjäkään ei oikein tajunut mitä etsin,mutta tsadaa! Löysin kuin löysinkin etsimäni kruunun! Itselleni asettama ostoskielto unohtui saman tien ja kun kassalla hinnaksi todettiin 5 euroa (!!!),oli ihan pakko ostaa kaksi :D (Ovh 9,90 kpl). Nyt nämä kuninkaalliset koristavat makuuhuonettani :)Joku voisi kai sanoa,että liika on liikaa... Mutta kyllä nuo kaksi tuossa aika mukavasti näyttävät viihtyvän :) Että siitä vaan hopihopi Jyskiin! Siis jos kruunuteema miellyttää :) Ainakin täällä Vantaalla niitä vielä viime viikolla oli. 

Ihanaa viikonlopun jatkoa toivottelen teille!

6 kommenttia:

 1. Ihanat kruunut!! Ja hintakin oli kohdillaan. :-) Mukavaa viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi :) Hinta oli kyllä toooosi kohdillaan! Kivaa alkavaa viikkoa sinulle!

   Poista
 2. Ja taas teit löytöjä!
  Sun pitää siellä maalla käydessäsi vain rohkeasti kysyä vinttien omistajilta, että saanko mennä penkomaan :-)
  Arvaas syyhyääkö meillä sormet, kun kesäkuun alussa aloitamme uudessa kodissa ison rempan.
  Saanko käyttää sua idoijana, jos ja kun tulee ideapulmia.
  Kivaa sunnintaita!!
  Vappu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin vähän ajattelin,että kun kesällä mennään pidemmäksi aikaa maalle,alan vaan rohkeasti kiertelemään ja kyselemään :) Ties vaikka mitä aarteita löytyisi! Ihanaa,pääsette sisustamaan uutta kotia! Olen tosi otettu jos saan jotenkin olla ideoinnissa mukana :) ! Mukavaa alkavaa viikkoa,Vappu!

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!