Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

torstai 18. huhtikuuta 2013

Valmistautumista viikonloppuun

Odotan niiiiin innolla viikonloppua,koska siitä tulee varsinainen sisustusviikonloppu :) Pidän aina välillä sellaisia "teemaviikonloppuja", jolloin nautin täysillä vapaapäivistä nukkumalla hyvin ja tekemällä asioita,joista niin nautin. Ja sehän tarkoittaa tietty kirppareilla kiertelyä,tuunailua,järjestelyä ja kaiken maailman virittelyä kotona. Varsinaista sisustusmaniaa siis :D Taitaa olla tuttua touhua teillekin :) ? Kuvissa näkyvillä pienille ostoksille saattaa siis hyvinkin löytyä käyttöä! 
Ikea yllätti taas iloisesti! Näiden peltiämpäreiden/ruukkujen ihana turkoosi väri suorastaan pakotti ottamaan ne mukaani. Yhteishinta parin euron pintaan.


Ja näissä pahvikorteissa oli jotain suloisen nostalgista. 


Lapsuuden muistot lämmittivät mieltä näitä kiiltokuvia katsellessa. (Nämä eivät ole  Ikeasta :) )

Ja voi että näitä tarroja! Mitähän näiden kanssa keksisi?? Enpäs tiedä vielä,mutta olivat niin nostalgisia,että sorruin :) Nuo  ompeluaiheiset saattavat kyllä päästä tuunauspöytääni sulostuttamaan.En vain yhtään vielä tiedä miten :P

Jos saatte joitain helmi-ideoita miten näitä käyttäisi,kuuntelen innolla! Tällä hetkellä on jotenkin niin väsy,ettei päässä pyöri oikein mitään ajatuksia :( Mutta ehkä niitä ideoita alkaa sitten tulemaan,kun saa nukkua oikein kunnon unet. Unia ja ideoita odotellessa toivottelen teille jo nyt hyvää, ihan kohta alkavaa viikonloppua!

ps.Onnistuin tänään ottamaan jotenkin huonoja kuvia,pahoittelut siitä :/

2 kommenttia:

  1. Kivat tarrat, mistä ostettu? Keittiön teemaan sopivat, teetkö jongun taulukollaasin, tai jääkaapin oveen joku kiinni? Ruokapurkkeihin? Kiiltokuvia löysin Tigeristä kanssa, ja ostin parit arkit, olivat niin söpöjä:) Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tarrat löysin sellaisesta maalaisromanttisesta FB-ryhmästä,johon kuulun. Kiitos ideoista! En sitten saanutkaan itsestäni irti touhuta noiden kanssa viikonloppuna,mutta pidän mielessä nuo ajatuksesi :) Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!