Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Kun toiveesta tuli totta!

Olen jo kuukausitolkulla haaveillut melkein pakonomaisesti. Haaveillut ja etsinyt. Löytänytkin,mutta ihan karmean hintaisia. Ja sitten yht´äkkiä löytyy se maailman suloisin,juuri toiveitteni mukainen ja hintakin on oikein kohdillaan!! Ja nyt se toive on sitten toteutunut <3 Enemmittä puheitta,saanko esitellä:


Ja nämä kaikki iiiihanat nauhat,pitsit,lankarullat ja langat tulivat telineen mukana!Nainen,jonka tämän minulle möi,on itse tehnyt nämä valloittavat tekstit ja kuvat!Puhumattakaan siitä,että hän on tehnyt koko telineen omin käsin!!

On se hassua,miten yhdestä esineestä voi olla niin onnesta soikeana!! :D Mutta tällaista tämä sisustusmania vähän taitaa olla :) Tämä ihanuus oli itse asiassa kimmoke siihen projektiin,joka minulla on vielä kesken.Vielä kun saisi vuorokauteen ne 5tuntia lisää,niin saisin sen joskus valmiiksikin... Mutta kuten sanottu,pistän kyllä heti kuvia,kun kokonaisuus on valmis.

Onnesta huokaillen,
Nanette :)


8 kommenttia:

 1. Kiitos itsellesi, pitsirullateline sai rakastavan kodin:)
  ..ja uskon että osaat kyllä itsekin nikkaroida unelmia, pistosaha, nauloja, ruuveja ja sisua...siitä se lähtee :)
  t, Se nainen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä,täällä sillä on tosi hyvä olla :) ! Kiitos vielä tätäkin kautta <3 Ja pitänee siis korjata tekstiin,että "se nainen" teki koko telineen,eikä vain tuunauksia siihen!

   Poista
 2. Ihanan telineen olet löytänyt! Wau! Ja vielä rekvisiitatkin mukana, oho.

  VastaaPoista
 3. Vau mikä ihanuus!! Taidokas taidonnäyte myyjältä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne-Mari! Eikös olekin ihanaa,että jotkut osaa tällaisia väkertää!

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!