Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

lauantai 13. huhtikuuta 2013

Vihdoin valmis projekti

Tsih,naurattaa kun olen siitä projektistani hehkuttanut...Olette ehkä luulleet,että "no nyt sillä on tekeillä jotain aivan ihanaa"! Toivottavasti ette siis pety,tulos kun ei ole mitään suurta ja mahtavaa,päinvastoin; minulla on vihdoin ikioma askartelu/tuunaus/ompelupöytä tarvikelokeroineen kaikkineen! Projekti se oli siksi,että pöytä piti maalata sisäpuolelta ensin tartuntapintamaalilla ja sitten oikealla ja tuo lokerikko..huh  huh! Sellaista söherrystä kaksine maalauksineen,että oli oinaan  hermot koetuksella :P Sitten koitti aikapula,enkä ehtinyt viritellä tarvikkeita lokeroihin. Mutta nyt se on valmis! Tai melkein..Tuo aukeava kansi kaipaa ehkä jotain? Tekstiä kenties? Nähtäväksi jää. Mutta tällaiselta se nyt sitten näyttää. Ensin kiinni:

Ja tässä auki:

 
Ja tällaista kaikkea se pitää sisällään:

En ole ollut mikään maailman nerokkain tuunailija-askartelija,mutta nyt tuntuu,että tämä pöytä sisältöineen innostaa kekkaamaan kaikkea pientä kivaa :) Mitähän kaikkea ihanaa te olette taas keksineet..? Eikun blogeja kurkkimaan!

Ihanaa viikonlopun jatkoa toivotellen,
Nanette

ps.Sen ihanan M-tarran kanssa kävi sitten niin kuin vähän pelkäsin:se oli irronnut seinästä ja mennyt tuhannen sykkyrälle :( En usko että siitä enää mitään saa. Noh,ilahduttihan se siinä päivän verran..


8 kommenttia:

 1. Aivan ihanan lipasto-arkun olet tuunaillut :) Käy kyllä kateeksi kun kaikki on niin ihanan valoisaa ja tavarat järjestyksessä :D Sinulla on kyllä silmää sisustukselle, jatka samaan malliin vain :)
  t, "Se Nainen"

  VastaaPoista
 2. Naurattaa tuo "Se Nainen" :D :D Mutta iso kiitos kauniista kommenteistasi <3 ! Ja ei täälläkään aina ole kaikki järjestyksessä,vaikka vähän siisteysintoilija olenkin :) Ihana kuulla,että "sisustussilmäni" tuottaa iloa muillekin :) Ihanaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 3. Aivan mielettömän ihana. Sellainen, että haluaa katsella kaikkia yksityiskohtia.
  Sulla on kyllä silmää. Lisääääää katselvaaa pliiis! Älä ota paineita :-)
  Vappu, joka ei ole saanut aikaiseksi nimellistä tilia kommentointiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Vappu! Juu kyllä niitä kuvia tulee,lupaan sen :) Välillä useammin,toisinaan vähän harvemmin.

   Poista
 4. Onpa kiva. Just äkkäsin äitini kellarissa (pyörävarastossa)! vanhan ompelupöydän ja sitä kolistelin...mutta äitee oli vain" nyt pois siitä hys hys:")) Jonkun mamman taisi olla. Olin sitäkin heti mielessäni maalaamassa valkoiseksi:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne-Mari :) Voi että sun löydöstä! Uutta yritystä vaan,periksi ei anneta :) (nimim.kannoin yksin varmaan 80-kiloisen oven portaita pitkin kotiin :D )

   Poista
 5. Nanette!! WAU!! Upea!!

  Voisin ostaa tuon sinulta hetinyt kaikkinensa!

  Meillä on ollut hiljaiseloa palon jälkeen, ehdin olla niin innoissani uuden kodin sisustamisesta, ja tuntu,i ettei voimat riitä, mutta täällä kun kävin ihastelemassa, niin johan tuli taas piristystä ja suunnitelmia! :))

  Terkuin älskar

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos älskar!! Ja ihanaa "saada sinut takaisin" !! Niin kurja se teidän palo :( Mutta tosi mukavaa,jos pirteys ja suunnitelmat alkavat taas tulemaan takaisin!Ja hurjan kiva kuulla,että mun kuvat auttavat ehkä siinä ;) Ainakin ne kuvat mitä olet tähän mennessä laittanut blogiisi,lupailevat oikein hyvää :)

   Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!