Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Tarrailua

Tänään ehti taas pitkästä aikaa jotain touhuilemaan! Se iänikuinen projektikin eteni ja kunhan maali kuivuu,pääsen viimeistelemään sen. Mutta tässä jotain ihan valmista. Oli muuten aikamoinen ähellys  saada tämä tarra seinään :D Tarra on tooodella  iso ja liimapinta vähintäänkin äärisinnikäs. Vähän  jänskittää miten se tuossa hiukka röpelöisessä seinässä pysyy...  Tyttäreni nimi on Mimosa,siitä tuo M-kirjain ;)  
Aika kivasti mielestäni sopii tuohon maton harmaaseen tähteen. Täytyy vaan katsoa josko karsisi noita muita seinätarroja vähän,ettei liian sekavaksi mene.. Niitä  on muutenkin nyt vähän hassuissa paikoissa,kun sänky on vaihtanut paikkaansa ja koristelut sen mukana.  Tarkkasilmäiset huomasivat varmaan,että sohvan päällä ollut peitto on nyt päässyt tytön sängynpeitoksi. En  ole vieläkään löytänyt mitään ihanaa,sopivan kokoista päiväpeittoa,joten tällainen väliaikaratkaisu piti keksiä. 


Mukavaa viikon jatkoa toivottelen ja nyt lähden kahlailemaan teidän ihania blogeja läpi :) !

4 kommenttia:

  1. Oi mikä ihana prinsessahuone! Tarra on tosi kivannäköinen tossa seinällä ja sopii tosiaan hyvin ton maton tähden kanssa yhteen. :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mervi! Ja Prinsessa ansaitsee tietty prinsessahuoneen :) Huomenna hän vasta näkee tuon,saas nähdä mitä sanoo. Yleensä on kovin tarkka huomaamaan kaikki äidin viritykset <3

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!