Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

torstai 4. huhtikuuta 2013

Onnen hetkiä

Tänään haluan vain kertoa muutamasta asiasta,jotka tekevät minut kovin onnelliseksi :) Yksi asia on se,että on ihanaa seurata,että täällä blogissani käy ihmisiä lukemassa juttujani,tai ainakin katsomassa kuviani :) Superihanaa on se,että nyt te ihanaiset naiset olette alkaneet kommentoida postauksiani! Ne kasvattavat tätä innostusta sisustustouhuihin ja bloggailuun entisestään! Ja miten iloiseksi tulenkaan aina,kun joku ihan liittyy lukijaksi! Kiitos siis teille kaikille;you really make my day <3 !

Toinen asia,josta saan onnea ja iloa,energiaa ja hymyä,on aurinko,valo! Talvi tuntui niin loputtoman pitkältä ja synkältä,että tämä ihana valo saa ihan ihmeitä aikaan. Joka aamu odotan yhtä hetkeä. Se ei kestä kuin muutaman minuutin,mutta sen ajan vaan hymistelen ja nautin. Se hetki näkyy näissä kuvissa alla;auringon ensimmäisiä säteitä keittiöni ikkunasta luomassa omaa ikkunaansa keittiön seinään. Kahvin tuoksu,lintujen iloinen laulu. Miten mukavasti päivä alkaakaan!En tiedä välittyykö näistä kuvista se tunnelma. Mutta uskon,että osaatte sen kuvitella :) 

Heh,olipas onnen vuodatusta :D Toivottelen teillekin tällaisia hassuja ilonpuuskia :) !

2 kommenttia:

  1. Joo siitä tulee tosi kyl tosi onnelliseksi kun joku kommentoi blogissa omia juttuja. Pieni asia mutta suuri merkitys. :) Kiireettömät aamuhetket on ihania.

    VastaaPoista
  2. Aivan! Miten ventovieras ihminen voikaan tehdä niin iloiseksi sanomalla muutaman kauniin sanasen! Kiitän siis lämmöllä ihanista kommenteistasi :) ps.Mun aamuhetket on kyllä kaukana kiireettömistä,mutta tuon pienen hetken aikana leikin,että kiire katoaa :)

    VastaaPoista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!