Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

maanantai 8. huhtikuuta 2013

Hempeitä herkkuja

Huh huh,nyt vasta ehdin/kykenin koneelle! Olin viettämässä pyöreitä synttäreitäni risteilyllä ja tuli sitten juhlittua aika huolella :D Nyt onkin uni maistunut! Prokkikseni odottaa siis edelleen valmistumistaan,mutta tässä muutama kuva pienistä, hempeistä, muutamien senttien tai eurojen löydöistä.
Tämä pippurisirotin oli vaan niiiiin soma ja 80 sentillä ihan ikioma :)


Ja aika kivasti löysi kaverin tästä jo aiemmin löytyneestä posliini"kauhasta":


Vaaleanpunainen mania ei ota laantuakseen,joten kun tyttöni halusi ostaa tämän mukin,en pistänyt ollenkaan hanttiin :) Tuossa kuvassa näyttää jotenkin normaalimukin kokoiselta,mutta luonnossa on juuri sellainen kohta 5-veen  käteen sopiva.


Ja vähän  lisää vaaleanpunaista; kapusta on kyllä niin nätti ja otin niin posliinia,etten tiedä raaskiiko tätä käyttääkään :D Mutta näyttää somalta keittiön kapustaämpärissä :) Hinta oli jotain euron paikkeilla.


Tämän ovikyltin löysin taas yhdestä FB:n maalaisromanttisesta ryhmästä,johon  kuulun. Hinta posteineen huimat 5euroa. 


Tällaisia pieniä hempeitä herkkuja tälle maanantaille. Nyt pitäisi varmaan nukkumaan  mennä, että jaksaa taas uurastaa töissä.
Ihanaa viikkoa teille kaikille <3 !

2 kommenttia:

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!