Tervetuloa!


Vimmana valkoinen,maalaisromanttinen tyyli,joka on ihanan haasteellista saada onnistumaan kerrostalokolmiossa! Intohimoista kirppareiden koluamista ja kaiken sortin tuunaamista. Pitsiä,tähtiä ja aimo ripaus vaaleanpunaista.
Toivottavasti viihdyt täällä :)

sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Toteutuneita tuunauksia ja tunnelmia olohuoneesta

Ehkä olisi aika näyttää vähän olohuonetta ja sieltä löytyviä tuunauksia. Keittiössä on saareke jakkaroineen,mutta halusin myös pöydän,jonka ympärille mahtuu vähän enemmän ystäviä. Onneksi olohuoneeseen mahtui! Ruokailuryhmä löytyi,yllätys,HuutoNetistä. Kaverilta saadusta ideasta innostuneena tilasin pöytään lasikannen ja sen alle suloiset tekstitarrat. Minkä paikan itse valitsisit: *Pieni,rakastettu,iloinen vai kaunis*?



Tämä on minun paikkani ja tyttären voikin arvata :)



















Tässä mielestäni hyvä esimerkki siitä, että valkoisella maalilla pystyy pelastamaan melkein  mitä vain. Lipasto oli mitä kamalin, ruskea, halpa mikälie-puuviiluhäkkyrä. Eikun maalia vähän rosoisesti  pintaan ja uudet vetimet, niin kyllähän tätä jo katselee? 



Tässä vielä yksi otos, josta näkee vähän tuota olohuoneen kokonaisuutta. Kulmakaappi on taas kerran Huuto-löytö. Vein joulun alla toisen nojatuolin makkariin kuusen tieltä, mutta nyt kuusen lähdettyä taidankin jättää sen sinne. Huone näyttää jotenkin avarammalta,kun on pelkkä tuo rahi tuossa.



Tervetuloa vielä kaikki uudet jäsenet! Olipa mukava saada teidät kotiini :)

2 kommenttia:

  1. Lipasto on kyllä upea! Samoin pöytä, ihana idea nuo tarrat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos älskar :) Tämäkin ilta on taas mennyt maalaillessa. Laitan piakkoin kuvia aikaansaannoksista ;)

      Poista

Kommentit tekevät minut niiiiin iloiseksi! Kiitos!